Kinderen horen de aandacht te krijgen, die zij verdienen, in het onderwijs is daar lang niet altijd tijd voor. Bij mijn praktijk ZaanRT geef ik de kinderen de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben. Dat is goed voor het kind én voor de prestaties op school!

ZaanRT specialiseert zich in Remedial Teaching (RT) en leerondersteuning (bijles). Ik heb jarenlang ervaring als leerkracht in het basisonderwijs en ben gediplomeerd Remedial Teacher.
Momenteel ben ik op maandag, woensdag en vrijdag Intern Begeleider (IB-er) op een basisschool in de Zaanstreek. Door mijn ervaring voor de klas en als IB-er blijf ik op de hoogte van alle ontwikkelingen in het onderwijs en op leergebied. Dat draagt ertoe bij dat ik weet wat de valkuilen zijn van kinderen, maar ook  waar de kansen liggen.

Profielfoto
Mijn Master Special Educational Needs (SEN) opleiding heb ik afgerond in juni 2013. De praktijk is gevestigd op de Dorpsstraat in Assendelft. Ik ben aangesloten bij de Landelijke Beroepsvereniging Remedial Teaching (LBRT).

De lessen worden verzorgd in mijn praktijk aan huis.